FK Subotica pobednik 1.memorijalnog turnira "Tomislav Vukov"

FK „Subotica“ pobednik 1. memorijala „Tomislav Vukov“

Fudbalski klub „Subotica“, član Vojvođanske fudbalske lige, zone „Bačka“, organizovao je za vikend 1. memorijalni turnir u znak sećanja na Tomislava Vukova, tragično preminulog mladog igrača. Tomislav Vukov tragično je preminuo u saobraćajnoj nesreći 7. juna 2015. godine sa nepunih 25 godina života. Igrao je fudbal za Đurđin, Stari Žednik, Čantavir i Suboticu.

26605-memorijal-tomislav-vukov-9

Na turniru su pored domaćina učestvovali i Stari Žednik, Čantavir i Đurđin, klubovi čiji dres je nosio Vukov u toku svoje kratke fudbalske karijere.

Prvog dana odigrane su dve utakmice, Subotica  je bila bolja od Starog Žednika i pobedila sa 3:1. Duel Đurđina i Čantavira u regularnom delu završen je bez pobednika (0:0), dok su nakon penala Čantavirci bili uspešniji – 4:2.

26605-memorijal-tomislav-vukov-4

U finalu Subotica je golovima Bakira Nikšića (2) i Borisa Jukića slavila protiv Čantavira sa 3:0 i osvojila pehar na prvom memorijalu. Meč za treće mesto pripao je Starom Žedniku koji je savladao Đurđin sa 3:0.

26605-memorijal-tomislav-vukov-2

Po završetku finalne utakmice članovi porodice Vukov uručili su pehar i priznanje pobednicima. Kristina Vukov, sestra pokojnog Tomislava, predala je priznanje najboljem igraču turnira Bakiru Nikšiću, dok je pobednički pehar kapitenu Subotice Filipu Ilovcu uručio Franjo Vukov otac tragično preminulog igrača.

26605-memorijal-tomislav-vukov-3

26605-memorijal-tomislav-vukov-8

26605-memorijal-tomislav-vukov-5

Izvor: Subotica.com

Napisi komentar