Završnica MML za generaciju 2007

Završnica MML za generaciju 2007

Vršac, 27.03.2016.

Na završnici Mini Maxi lige za Vojvodinu koja se odigravala u Vršcu našle su se najbolje ekipe iz cele Vojvodine za generaciju dece rođenih 2007 godine. Nastupile su ekipe:  Meridijana (Novi Sad), Vojvodina (S.Banovci), Vršac United (Vršac), OFK Odžaci (Odžaci), Akademija Bambi (Zrenjanin),  AFK Ada (Ada), Tika Taka (Subotica), Virtus (Dobanovci) i FK Subotica (Subotica).

MML-007

Pošto je prolaz dalje na završnicu republičkog takmičenje omogućavalo samo prvo mesto u grupi, i pored pobede nad ekipom Vojvodine od 4-2, FK Subotica ipak nije uspela da se plasira dalje jer je naišla na odličnu ekipu Meridijane iz Novog Sada od koje je poražena rezultatom 2-0. Ovo je ipak izuzetan uspeh za mlade igrače FK Subotice kojim je možda nedostajalo samo malo iskustva koje stiču kroz igru na ovako jakim turnirima. Ne može se ne istaći evidentan napredak u kvalitetu igre  za koje su najviše zaslužni treneri Pršić i Francišković.

Ovim turnirom, igrom i rezultatima je i potvrđeno da ova generacija dece ima sjajnu perspektivu i da se ravnopravno može takmičiti sa najboljim ekipama, Vojvodine, Srbije i regiona.

Za ekipu FK Subotice su nastupili: Rudić, Takač, Jukić, Kulojević, Samac, Marki, Vukmanov, Čović, Zarkov, Balać, Nikić, Gvozdenović, Đorđić i Petrović.

MML-011

MML-012

1 Odgovor

Napisi komentar